tiistai 31. tammikuuta 2012

aurinkoa, pakkasta ja bloggausta....

Juuh nyt alko miunkin bloggaus! Pitäs kirjotella verkkonuorisotyöstä. Vois vaikka näin aluksi kirjoitella pakkasesta! Juuh tonne jäätyy... Mutta päivää piristää tuo kaunis maisema taivaalla! Niih siitä verkkonuorisotyöstä hmmm... missä ne kiinnostus kiikarit oli? Joo okei nyt keskitytään!

Verkkonuorisotyö on verkossa tehtävää nuorisotyötä. Nuoria kohdataan ja heitä autetaan verkossa, missä he eniten viettäävätkin vapaa-aikansa. Verkkonuorisotyö painoittuu erilaisiin alueisiin esim: rasisiminvastaiseen työhön, verkkovaikuttamistoimintaan ja tieto- ja neuvontatyöhön. Verkkonuorisopalvelut tavoittavat tuhansia suomalaisia nuoria verkon yhteisöpalveluissa kuten, Facebookissa, IRC-Galleriassa, Suomi24:ssa, Habbo Hotellissa ja Demi.fi:ssä. Suuri osa pelveluista on kansallisia, mutta osa toimii paikallistasolla.

Verkkonuorisotyötä tekevät muutkin kuin nuorisotyöntekijät. heitä ovat terveydenhoitajat, sosiaalityöntekijät ja poliisi.

Esimerkiksi koulutetut vertaisnuoret voivat tukea muita nuoria erilaisissa haasteissa tarjoamalla neuvoja ja juttelemalla eri asioista.

Noni siinä olisi sitte verkkonuorisotyöstä asioita! Kylmyys painaa vieläkin vaikka sisällä on...onneks kohta on jo ruoka ja pääsee taas nautiskelee kupposen kahvia!

Mutta jospa lopettelisin tän bloggauksen ja aloittasin tekemään muitakin tehtäviä tässä, että ei tuu kiire.

Näin loppuun yks kappale  http://www.youtube.com/watch?v=4i8ZCp3-n7w  tän kappaleen tahtiin mennään tänään! :)

Taotao kiittää ja kumartaa! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti