tiistai 31. tammikuuta 2012

Facebookin kyyläystä

Juuh tällänen tehtävä olis vuorossa eli pitäs kyyläillä muitten Facebook profiileja! Profiilijen kyyläys on jokapäiväistä varsinki kavereitten... Juuh kyylä kun olen!

B) Elikkäs pitäs kertoo mitkä asiat häiritsevät sinua?
Voin tähän sanoo vaan, että ei tarvii olla kyllä jokaista kaveria, tapahtumaa, paikkaa taikka tälläisiä sanomassa! Tai se profiilikuvan jokapäiväinen päivittely! Hei oikeesti ottakaa yks hyvä kuva joka miellyttää eikä tarvii koko ajan olla päivittämässä! Ja se, että missä oot, mitä teet ja kenen kanssa joka tunti päivitetään! Hei oikeesti ketä kiinnostaa mitä oot tehny kenenkin kanssa?! Ei mua ainakaan! Jos kerran edes päivität niin ei se haittaa, mutta joka päivä?! Hei oikeesti?
Asioita mitä pitäisi olla julkasematta?
Asiat jotaka ovat henk.kohtasia, ei niitä tarvii kaikille jakaa! Ja se jos sulla on paha päivä tai muuten vaan ketuttaa niin jätä se omaan päähäs! Ei sitä tarvii kaikille olla kertomassa! Joo on mullaki asiaoita mitkä ottaa päähän, mutta en mielusti niitä kaikille jakelis! Jos jokin asia oikeesti ottaa päähän puhu siitä jollekkin, eläkä jakele kaikille aisioitas, joku voi ottaa jopa itteensä niistä!

Siis tarkotus ei oo todellakaan ole loukata ketään, mutta sanon vaa oman mielipiteeni asioihin!

C) Mitä asioita voisi Facebookissa käsitellä?
No hmmm...täähän taitaaki mennä jo vaikkeeks! No ainakin voin sanoo, että se rasismi olisi aika hyvä. En sitten tiedä onko sellaisia ryhmiä facebookissa vai ei, mutta jos ei ole niin sinne voisi tehdä! Olisi siellä hyvä olla erilaisia keskutelu palstojakin erilaisille immeisille. Juuh en tiedä tää on vaikeeta miettiä!
Millaisia nuorisotyö sovelluksia voisimme tehdä?
No olisi hyvä jos vaikka jokasisella paikkakunnalla olisi oma fb ryhmä jonne nuoret voisivat liittyä ja he saisivat tietää kaikki tapahtumat ja sen sellaiset!

Joo elikkäs siinä olisi taasen yksi tehtävä tehtynä! Ja uuden tekoon vois alotella kohta! Tajusinpa tossa, että tää bloggailu on ihan muksaa! voi olla, että teen ihan oman blonginkin kuhan sinne asti kerkiin edes joskus!
Mutta nyt lopetan tähän ja aloitelen tekee toisia tehtäviä!

Taotao kuittaa ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti